Saunatilat.fi

Palvelun tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisimman paljon tietoa eri sauna- ja juhlatiloista kautta maan. Palvelun käynnistysvaiheessa julkaisemme sivustolla pääasiassa Oulussa ja sen lähiseudulla olevien vuokrattavien tilojen tiedot. Kun palveluun ilmoitetaan riittävästi tiloja tietyltä paikkakunnalta, lisäämme paikkakunnan tilat palveluun ja laajennamme näin palvelun kattavuutta.

Käyttäjille tarjoamme mahdollisuuden etsiä ja kommentoida sauna- ja juhlatiloja, ilmaiseksi ja rekisteröitymättä. Tilojen omistajille ja vuokraajille tarjoamme mahdollisuuden saada näkyvyyttä ja lisää vuokrattuja päiviä, ilmaiseksi ja rekisteröitymättä. Palvelustamme löytyvien tilojen tiedot ovat lähtöisin tilojen vuokraajilta, tilojen omilta nettisivuilta, muista www-palveluista tai käyttäjien meille ilmoittamana. Kaikkien tilojen tiedot pyritään aina varmistamaan ennen julkaisua, mutta palvelun laajuuden takia emme voi välttyä kaikilta virheiltä tai puutteellisilta tiedoilta. Tästä syystä toivommekin tilojen vuokraajien ja käyttäjien toimesta ilmoituksia palvelusta löytyvästä mahdollisesta virheellisestä tiedosta. Myös kaikki tiloja koskeva lisätieto on tervetullutta. Tilan vuokraajan niin halutessa, voimme myös poistaa tiloja palvelusta.

Jos haluat tilallesi paremman näkyvyyden palvelussa, tarjoamme etusivulla maksullisia näyteikkunapaikkoja. Ota yhteyttä palautelomakkeen kautta!

Historia

Teekkariperinneseura Droit ry on vuonna 2003 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja luoda uusia Teekkariperinteitä. Seuran, toistaiseksi vielä lyhyen, historian aikana on järjestetty useita erilaisia juhlia, tapahtumia ja illanistujaisia. 2005 vuoden kohdalla, seuran jäsenmäärän tasaisesti kasvettua alkoi keskustelu siitä, missä seuraava illanistujainen järjestettäisiin, kun paikalle saapuva väkimäärä on aiempaa suurempi. Alkoi vilkas tilojen kartoitus netin avulla ja hyvin pian seuran piirissä todettiin, että tarjolla olevien tilojen löytäminen ei ollutkaan niin yksinkertaista kuin oli ajateltu, vaikka käytössä olikin maineikas Google -hakukone. Tästä tosiasiasta lähti kehittymään idea saunatila-palvelun toteuttamisesta. Tuokion asiaa pureskeltuamme tulimme siihen tulokseen, että tilausta palvelulle on olemassa. Seuran luonteen huomioiden projektin tuloksena syntyi vuonna 2008 niin käyttäjille kuin vuokralleantajille täysin ilmainen palvelu, jota käyttääkseen henkilön ei tarvitse rekisteröityä.

Tilan ilmianto ja palaute

Kaikki sivuston kautta lähetetyt palautteet, kommentit, korjaukset ja ilmiannetut tilat joutuvat läpäisemään moderoinnin. Mikään käyttäjän tai tilanvuokraajan viesti ei siis mene sellaisenaan sivustolle, vaan korjauksen/puutteen/kommentin/palautteen todenperäisyys ja sopivuus sivustolle pyritään tarkastamaan. Toivomme kuitenkin kaikilta käyttäjiltä mahdollisimman paljon kommentteja ja palautetta, jotta palvelu pysyy ajantasaisena, kehittyy ja laajenee.

Kaikki päivityspyynnöt tilojen tietoihin pyydetään lähettämään joko sähköpostilla saunatilat (a) droit.fi tai lomakkeella

Saunatilat.fi -palvelun medianäkyvyys

Oletko nähnyt viittauksia palveluumme mediassa? Olemme erittäin otettuja, mikäli ilmoitat näistä meille palautelomakkeella. Kiitos jo etukäteen!

Saunatilat.fi -projektin toteuttajat

Ideointi, toteutus, ylläpito, palaute, moderointi: Teekkariperinneseura Droit ry / www.droit.fi
Graafinen ulkoasu: Media Agency Bears Oy / www.mediakarhut.com / Pasi Kemi

Saunatilat.fi -palvelun sponsorit

Palvelinylläpidon palvelulle tarjoaa F-Solutions Oy / www.f-solutions.fi

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa