Aittatie 2 Saunatila

WWW-sivu:https://www.facebook.com/Aittatie2Saunatila/
Osoite:Aittatie 2, 2. kerros, 96100 Rovaniemi
Tyyppi:Saunatila
Vuokraaja:Aittatie 2 Saunatila
Puhelin:0405711987
Sähköposti:aittatie2saunatila@gmail.com
Voiko tuoda omat juomat:Kyllš
Voiko tuoda omat ruuat:Kyllš
Tilojen koko:15 henkilöä
Saunan koko:8-10 henkilöä
Tilan vuokra:200-250¤
Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan
Varustelu:Vuonna 2015 täysin remontoitu, tyylikkäästi sisustettu ja viihtyisä tila n. 15 henkilölle, istuintilaa n.15kpl + 10kpl jakkaroita. Tyylikkääseen saunaan sopii n. 8-10 henkilöä.

Tiloissa on taulu- Tv ja erilliset kaiuttimet, fläppitaulu, jenkkimallinen jääkaappi / pakastinlokero. Keittiössä on kahvinkeitin, vedenkeitin, pannu (glögi/tee) hella, mikro ja astianpesukone. Astiasto löytyy 24 hengelle. Matala ja syvä ruokalautanen, asetit, kahvikupit, juomalasit ja viinilasit ja tietenkin ruokailuvälineet, salaatinottimet jne.

Tietokoneellesi on liitäntäjohdot taulu- TV:lta. Musiikkia voi kuunnella puhelimen kautta yhdistämällä niihin laadukkaat Genelec kaiuttimet ja myös hiustenkuivaaja löytyy.

Ulkovaatesäilytys on saunatilan vieressä omassa vaatehuoneessa. Autoille maksuton pysäköinti. Vuokraus vain 18- vuotta täyttäneille.
Kuvaus:Tilat soveltuvat erinomaisesti kaveriporukan saunaillalle, liikeneuvotteluun, henkilöstön koulutus ja virkistäytymistiloiksi, valmistujaisjuhliin jne. Tilat sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä, Aittatie 2 toisessa kerroksessa. Tiloissa sallitaan omat tarjoilut. Voimme toimittaa myös ruoat sovittaessa.

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa