Aittatie 2 Saunatila

WWW-sivu:https://www.facebook.com/Aittatie2Saunatila/
Osoite:Aittatie 2, 2. kerros, 96100 Rovaniemi
Tyyppi:Saunatila
Vuokraaja:Aittatie 2 Saunatila
Puhelin:0405711987
Sähköposti:aittatie2saunatila@gmail.com
Voiko tuoda omat juomat:Kyllä
Voiko tuoda omat ruuat:Kyllä
Eri tilat:Sauna- ja kokoustila
Tilojen koko:10-15 henkilöä
Saunan koko:8-10 henkilöä
Tilan vuokra:250-300 € sesongista riippuen
Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan
Varustelu:Vuonna 2015 täysin remontoitu, tyylikkäästi sisustettu ja viihtyisä tila. Sopivimmillaan n. 10-15 henkilölle, istuintilaa n.15kpl + 10kpl jakkaroita. Tyylikkääseen saunaan sopii n. 8-10 henkilöä.

Tiloissa on 55" taulu- Tv, fläppitaulu, jenkkimallinen jääkaappi / pakastinlokero. Keittiössä on kahvinkeitin, vedenkeitin, pannu (glögi/tee) hella, mikro ja astianpesukone, kolme termoskannua. Astiasto löytyy 24 hengelle. Matala ja syvä ruokalautanen, asetit, kahvikupit, juomalasit ja viini -ja kuohuviinilasit, snapsilasit ja tietenkin ruokailuvälineet, salaatinottimet jne.
Tietokoneellesi on liitäntäjohdot taulu- TV:lta ja langaton wifi. Musiikkia voi kuunnella puhelimen kautta yhdistämällä niihin laadukkaat Genelec kaiuttimet ja myös hiustenkuivaaja löytyy.
Ulkovaatesäilytys/pukeutuminen on saunatilan vieressä omassa lukittavassa huoneessa. Autoille maksuton pysäköinti. Vuokraus vain 18- vuotta täyttäneille.
Kuvaus:Tilat soveltuvat erinomaisesti kaveriporukan saunaillalle, liikeneuvotteluun, henkilöstön koulutus -ja virkistäytymistiloiksi, valmistujaisjuhliin jne. Tilat sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä, Aittatie 2 toisessa kerroksessa. Tiloissa sallitaan omat tarjoilut. Voimme toimittaa myös ruoat sovittaessa.

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa