Villa Struka, palju & biljardi

WWW-sivu:https://kotteria.com/strukan_vuokramokki/
Osoite:Strukantie 24, 49270 Pyhtää
Tyyppi:Saunatila
Vuokraaja:Savantum Oy
Puhelin:0400868889
Sähköposti:asiakaspalvelu@kotteria.com
Voiko tuoda omat juomat:Kyllä
Voiko tuoda omat ruuat:Kyllä
Eri tilat:Huvila, jossa kolme makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila ja iso olohuone. Parvella biljardipöytä. Pihassa huvimaja 10 henkilölle. Palju 6-8 henkilölle.
Tilojen koko:Majoitus 12 henkilölle
Saunan koko:4 henkilöä
Tilan vuokra:Arkivuokra 180 euroa. Pe-la tai la-su 550 euroa. Hinnat sisältävät saunan ja paljun ja majoituksen 10 henkilölle. Kesä-elokuu hinnoitellaan erikseen.
Siivous:Tilan siivous lisämaksusta
Siivouksen hinta:160 ¤
Varustelu:Puulämmitteinen sauna, suihku, 2 x wc, 4 makuuhuonetta ja parvella majoitustiloja, ruokailutila 10 henkilölle, keittiössä liesi, astianpesukone, uuni, mikroaaltouuni.

Olohuoneessa taulutelevisio, radio, cd-soitin.
Kuvaus:Struka Villa on viehättävä puolitoistakerroksinen hirsihuvila Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Isossa olohuoneessa on takka, nojatuolit, mukava sohva ja kaunis näkymä joelle. Huvilassa on kolme makuuhuonetta alakerrassa ja makuualkovi saunan yläpuolella. Tilavalla parvella on biljardipöytä ja 6 sänkyä. Majoitusta kaikkiaan 12 henkilölle.

Talo on lämmin ja se sopii lomailuun ympäri vuoden. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan lämmitys säättä halutuun lämpötilaan talvella ja kesällä.

Keittiö on hyvin varusteltu ja sieltä löytyy kaikki mitä tarvitset isommankin ryhmän tarjoiluun; runsaasti astioita, vedenkeitin, leivänpaahdin ja iso astianpesukone.

Pihalla on kaasugrillillä varustettu huvimaja, joka sopii noin 10 henkilölle myös viileinä syysiltoina. Pihalla on erikseen vuokrattavissa myös kylpypalju. Palju on puulämmitteinen ja sitä voi käyttää ympäri vuoden.

Joen rannassa on laituri ja uimaportaat. Vesi virtaa joessa hiljalleen, joten joki soveltuu hyvin myös uimiseen.

Soutuvene sisältyy vuokraan, moottorivene erikseen vuokrattavissa.

Lisätietoa hinnoista ja varausmahdollisuus osoitteessa:
http://www.kotteria.com/Varauskalenterit.html

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

Tervetuloa Kivikoskelle

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa