Saunakellari (Malmi, Helsinki)

Osoite:Kirkonkyläntie 37, 00700,Helsinki
Tyyppi:Saunatila
Vuokraaja:Huippupassi Oy
Puhelin:0442365156
Sähköposti:info@saunakellari.fi
Voiko tuoda omat juomat:Kyllä
Voiko tuoda omat ruuat:Kyllä
Tilojen koko:Max. 30 henkilöä
Saunan koko:10 henkilöä
Tilan vuokra:Ark. ja su alk. 245¤, pe alk. 365¤ ja la alk. 395¤, hinnat sis. alv
Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan
Varustelu:Karaoke, bändisoittimet (sähkörummut, kitara, basso, kosketinsoittimet), televisio (urheilukanavat, netflix, chromecast), WiFi, tietokone, keittiö, baaritiski, astiasto, ruokapöytä, jääkaappi, uuni, lautapelit (alias, rappakalja, haaste2), pokerikello, -merkit ja -alusta, sekä pyyhkeet.
kuvaus: Viihtyisä tila hauskan pitoon, juhliin tai kokouksiin(max. 30 henkilöä). Tiloissa on sauna (mahtuu kerrallaan n.10 henkilöä), jossa on kaksi erillistä pukuhuonetta ja suihkutilaa. Toisessa suihkutilassa iso kylpyamme. Televisiosta näkyy urheilukanavat, netflix ja löytyy myös chromecast. Tiloista löytyy mukavasti aktiviteettia myös lautapelien sekä karaoken muodossa ja jos porukassa on soittotaitoisia onnistuu myös livemusiikki.
Kuvaus:Viihtyisä tila hauskan pitoon, juhliin tai kokouksiin(max. 30 henkilöä). Tiloissa on sauna (mahtuu kerrallaan n.10 henkilöä), jossa on kaksi erillistä pukuhuonetta ja suihkutilaa. Toisessa suihkutilassa iso kylpyamme. Televisiosta näkyy urheilukanavat, netflix ja löytyy myös chromecast. Tiloista löytyy mukavasti aktiviteettia myös lautapelien sekä karaoken muodossa ja jos porukassa on soittotaitoisia onnistuu myös livemusiikki.

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

Tervetuloa Kivikoskelle

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa