Euphoria

WWW-sivu:http://www.kandiseura.fi/euphoria/
Osoite:Sörnäisten Rantatie 33C, Helsinki
Tyyppi:Juhlatila
Vuokraaja:Lääketieteenkandidaattiseura ry
Puhelin:050 408 8672
Sähköposti:euphoria(at)kandiseura.fi
Voiko tuoda omat juomat:Kyllä
Voiko tuoda omat ruuat:Kyllä
Eri tilat:Juhla- ja saunatilat
Tilojen koko:Muuntautuu helposti niin 120 hengen pöytäjuhlasta 250 henkeä vetäväksi tanssilattiaksi kuin 50 hengen kokous- ja koulutustilaksikin.
Saunan koko:10-15 henkilöä
Tilan vuokra:Arkisin tilaisuudet alkaen 600€, viikonloppuisin alkaen 950€, jäsenille 300€.
Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan
Vuokrapyyhkeet:Ei vuokrapyyhkeitä.
Varustelu:Juhlasalin varustukseen kuuluu pöytiä (koko 70cm x 120cm x 72cm) ja tuoleja 120 hengen tarpeisiin. Pöydät ovat koottavia ja ne on helppo kasata salin reunalla olevaan säilytyskalusteeseen, mikäli illan mittaan tarvitaan lisää tanssilattiatilaa.

Baarista löytyy iso jääkaappi, viisi kylmälaatikkoa sekä erillinen vesipiste. Pakastin sijaitsee keittiössä. Baarin yhteydessä on erillinen DJ-koppi, jossa on valmiina äänentoistolaitteet. Oman tietokoneen tai mp3-soittimen kytkeminen äänentoistolaitteisiin onnistuu myös helposti.

Juhlasalin takana sijaitsee tilava sauna pesutiloineen ja pukuhuoneineen. Saunan käyttö sisältyy vuokraushintaan, mutta tilan puolesta ei ole käytössä pyyhkeitä.
Kuvaus:Tila sijaitsee taloyhtiön ylimmässä kerroksessa, ja terassilta on esteetön näköala niin Kulosaareen kuin Helsingin keskustaan. Kerhohuone vihittiin käyttöön toukokuussa 2005. Käyttöönottoa edelsi täydellinen remontti, ja tilojen suunnittelu annettiin alan ammattilaisille. Lopputuloksena on näyttävä ja monikäyttöinen tila, jonka kokonaispinta-ala on 253m², ja joka muuntautuu helposti niin 120 hengen pöytäjuhlasta 250 henkeä vetäväksi tanssilattiaksi kuin 50 hengen kokous- ja koulutustilaksikin.

Euphorialla ei ole omaa pitopalvelua, vaan asiakas voi tilata ruuat haluamansa catering-yrityksen kautta.

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

Tervetuloa Kivikoskelle

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa