Dive Finland Club allastilat

WWW-sivu:https://www.saunaonline.fi/saunatilat/saunatilat-helsinki-dive-finland
Osoite:Kivimiehentie 2, 02150 Espoo
Tyyppi:Saunatila
Vuokraaja:Dive Finland Oy Ltd
Puhelin:0451237733
Sähköposti:jarmo@divefinland.fi
Voiko tuoda omat juomat:Kyllä
Voiko tuoda omat ruuat:Kyllä
Eri tilat:200 neliötä
Saunan koko:12
Tilan vuokra:400 ¤
Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan
Kuvaus:Sukelluskouluttajien käytössä olevat ainutlaatuiset sauna- ja baaritilat nyt varattavissa kautta myös suurelle yleisölle!

Tila koostuu oleskelu/baarihuoneesta sekä suuresta sauna- ja allasosastosta. Tilan tekee uniikiksi mykistävän kokoinen uima-allas, jolla on syvyyttä lähes yhtä paljon kuin pituutta! 9 metriä pitkään ja jopa 6 metriä syvään altaaseen hypätessä ei tarvitse pelätä, että jalat osuvat heti pohjaan. Tämä täytyy kokea! Myös isoon saunaan mahtuu kerralla vaikka koko joukkue!

Erinomaisesti varustellussa baaritilassa on kylmälaitteet sekä ammattitason äänentoistolaitteet, joihin voidaan liittää oma soitin (aux). Baarin erikoisuutena Jägerin ystäville löytyy oma Jäger-kone. Jäger itsessään ei sisälly vuokraan, eli omat juomat ja tarjoilut saa tuoda mukana.

Saunaillan yhteyteen on myös mahdollista järjestää alkuaktiviteetiksi Dive Finland Clubin järjestämä laitesukelluskokeilu (huom: alkoholin nauttiminen ennen sukellusta on kielletty). Tämä on erinomainen aktiviteettimahdollisuus esimerkiksi tiimipäivään tai polttareihin. Katso tarkemmat tiedot lisäpalveluista.

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

Tervetuloa Kivikoskelle

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa