Walhalla

WWW-sivu:http://www.olk.fi/vuokraa-walhalla/
Osoite:Jaalakuja 1
Tyyppi:Juhlatila
Vuokraaja:Oulun Lääketieteellinen kilta ry.
Puhelin:045-1294440
Sähköposti:toimisto@olk.fi, lisätiedot kiltamestari@olk.fi
Voiko tuoda omat juomat:Kyllä
Voiko tuoda omat ruuat:Kyllä
Eri tilat:Juhlasali, keittiö ja tarjoiluhuone, takkahuone, saunatilat, terassi
Tilojen koko:Koko talo max 180 henkilöä.
Saunan koko:Saunatiloihin mahtuu 20 henkilöä.
Tilan vuokra:Eri hintoja, tarkista uusimmat hinnat Walhallan nettisivuilta , mm. koko talo ulkopuolisille 700 euroa, takka-puoli 500
Vuokra-aika:13.00 - 08.00 / sovittavissa
Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan
Vuokrapyyhkeet:4 ¤ / kpl
Varustelu:Ison juhlasalin puolelta löytyy pöydät ja tuolit 100 hengelle, sekä valkokangas ja piirtoheitin esityksiä varten. Tanssilattia ja sen yhteydessä oleva DJ-koppi on varusteltu laadukkailla äänentoistolaitteilla, joilla toistat musiikkisi cd:ltä, muistitikulta tai vaikka omalta läppäriltä. Keittiön yhteydessä on tilava kylmähuone, jonne isommankin porukan ruoat ja juomat mahtuvat. Astiastot löytyvät 100 hengelle. Vasta uusittuihin upeisiin saunatiloihin mahtuu kerrallaan n. 20 saunojaa. Takkahuoneesta puolestaan löytyy ministereot ja televisio. Kesällä jatkat juhliasi ulkona isolla nurmikentällä. Ulkoa löytyy myös iso terassi sekä palju.
Kuvaus:Talon kokonaispinta-ala on noin 400 m2. Talosta löytyy iso juhlasali. Salin yhteydessä baaritiski, naulakot ja tanssilattia. Lisäksi Talossa on takkahuone sekä saunatilat 15-20:lle hengelle, keittiö, kylmiö ja tarjoiluhuone. Pihalta löytyy grillikatos.

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

Tervetuloa Teekkaritalolle

TEK - Tekniikan akateemiset

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa