Saunamaailma

WWW-sivu:http://www.tervatoppila.fi/tilat/saunamaailma
Osoite:Kauppaseurantie
Tyyppi:Saunatila
Vuokraaja:TervaToppila
Puhelin:020 7191010
Sähköposti:myynti !@ tervatoppila.fi
Voiko tuoda omat juomat:Kyllä
Voiko tuoda omat ruuat:Kyllä
Eri tilat:Tupa, VIP- sauna, PikkuSavu, IsoSavu
Tilojen koko:VIP- sauna (15 hlö), PikkuSavu (6 hlö), IsoSavu (15 hlö)
Saunan koko:36
Tilan vuokra:VIP- sauna 630 ¤ + 14,90 ¤/hlö, VIP- sauna ja Pikku-Savu 880 ¤ + 14,90 ¤/hlö, VIP- sauna ja Iso-Savu 1135 ¤ + 14,90 ¤/hlö, Koko Saunamaailma 1190 ¤ + 14,90 ¤/hlö (VIP- sauna, Pikku-Savu, Iso-Savu ja kylpytynnyri)
Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan
Varustelu:Takkapuut, tuikkukynttilät, laudeliinat, pesuaineet, tv, cd-soitin. Erikseen pyydettäessä: dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu.
Kuvaus:Metsän siimeksessä TervaToppilan mailla on upea Saunamaailma, jossa voi nauttia luonnon rauhassa pehmeistä löylyistä. Kiukaat lämpiävät ympäri vuoden, joten Saunamaailmaan on mukava paeta työkiireitä ja talven pakkasia. Jos on vaikea päättää IsonSavun, PikkuSavun ja VIP-saunan väliltä, niin voimme lämmittää seurueellenne ne kaikki.

Tervatuvalle voi kutsua suvun koolle viettämään pieniä talvihäitä, ristiäisiä tai täysiä kymmeniä. Ja eihän sitä tarvitse olla kyse edes juhlista, jotta voi unohtaa arjen ja pitää hauskaa kavereiden kanssa.

Saunan hintaan sisältyy aina kaikki tarvittava rentouttavista löylyistä nauttimiseen. Myös takkapuut sytykkeineen sekä kynttilät ja tuikut odottavat valmiina.

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

Tervetuloa Teekkaritalolle

TEK - Tekniikan akateemiset

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa