Iso Saluuna

WWW-sivu:http://www.loscoyotes.fi
Osoite:Suokyläntie 749 91500, Muhos
Tyyppi:Juhlatila
Vuokraaja:Tuula "Rosita" Leinonen
Puhelin:044 3664499
Sähköposti:kojoottiposti@gmail.com
Voiko tuoda omat juomat:Kyllä
Voiko tuoda omat ruuat:Ei
Eri tilat:Pikku Saluuna n. 10-20 henkilöä, pihapiirissä erikokoisia "mökkejä" kesäyöpymiseen. Alue ympärillä n. 10 ha
Tilojen koko:70 henkilöä, terassit kesäisin 50 henkilöä
Liikenneyhteydet:Oulusta päin tultaessa ajetaan Valtatie 22 Muhoksen keskustan ohi noin 5 kilometriä ja käännytään oikealle Suokyläntien risteyksestä. Suokyläntietä ajetaan 7,5 kilometriä Muhosjoen yli ja pian tien varressa vasemmalla näkyy Villin Lännen Kylä.
Tilan vuokra:Juhlat ja muut tlaisuudet tarjouksen mukaan
Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan
Varustelu:Saluunassa ei ole anniskelua, joten omat tuliliemet sallittuja. Ruoat tilauksesta, kokouslaitteet; fläppitaulu, valkokangas, videotykki, irrallinen kaijutin johon yhteys asiakkaan puhelimesta bluetoothilla. Ohjelmana villin lännen aktiiviteetteja. Teemajuhliin villin lännen vaaterekvisiittaa isommallekin porukalle.Kauttamme myös elävää musiikkia ja tanssinopetusta kantrista suomipoppiin. Karaokelaitteet.Pokerisalkkuja, juomille viileäkaappeja. Ulkonuotiopaikka ja kaksi kotaa 10-25 henkeä. Hevosia, vankkurit, lännensatuloita.Talvisin ajoharjoittelurata, joko omalla autolla tai kauttamme ralliautoja kuskilla tai ilman.

Rositan Spa; sauna, pukuhuone, palju, erillinen vilvotteluhuone, terassit, sauna 250¤, palju erikseen 120¤ touko-syyskuu.
Kuvaus: Iso Saluuna pihapiireineen sopii erittäin hyvin VIP-ja lanseeraustilaisuuksiin, perhejuhliin, yritysten kesäjuhliin, tyhy-, tyky- ja virkistyspäiviin.Pikku Saluuna ssa voit aistia menneiden sukupolvien raskaan työn kun työparina oli ainoastaan hevonen. Luontoihmisille hienot muhosjokikanjonit ja Liimanninkosken lehtojensuojelualue eläimineen ja erkoisinen kasveineen aivan kivenheiton päässä.Talvella hiiho- ja kesällä pyöräilymaastot alkavat heti pihapiiristä.

Saunaonline.fi - Saunatilojen varaus online

Tervetuloa Teekkaritalolle

TEK - Tekniikan akateemiset

venuu.fi - 1200+ juhlatilaa varattavissa